Hva gjør presoak?

Innholdsfortegnelse:

Hva gjør presoak?
Hva gjør presoak?

Video: Hva gjør presoak?

Video: Hva gjør presoak?
Video: Keystone Presoak RTU Demo Video 2024, Oktober
Anonim

to bløtlegg (vasketøy) i en væske som inneholder midler som løsner smuss, fjerner flekker osv. før vask. et preparat der tøyet er gjennomvåt.

Hva gjør forblødningen?

Forbløtlegging er viktigst: Forbløtlegging sterkt skittent tøy før vask kan gjøre en stor forskjell når det gjelder å få klærne VIRKELIG rene. Forbløtlegging hjelper flekkene til å forsvinne og fjernes lettere. Bare fyll vaskemaskinen, bøtten eller karet med varmt vann og tilsett deretter vaskemiddel og klær.

Hva er presoak på en vaskemaskin?

Forvask- og bløtleggingssyklusene gir en ekstra syklus for sterkt skitne klær Forvask-syklusen er for bruk når klærne er svært skitne. Syklusen vil gå gjennom følgende sekvens: Bløtlegg, agitere og sentrifuger. Soak-syklusen er for bruk med de fleste bløtleggingshjelpemidler for å løsne innebygd jord og flekker.

Er forvask nødvendig?

Hvorfor trenger du forvasksyklusen? Forvask-syklusen er et må-ha- alternativ hvis familien din har mye med mye skitne klær. … Forvasken vil skylle vekk urin, smuss, mat og annen ikke så behagelig smuss slik at den normale vaskesyklusen kan desinfisere og rengjøre klærne i ferskvann.

Hva betyr forhåndssoak?

transitivt verb.: å bløtlegge på forhånd. forsoak. substantiv. pre·suke | / ˈprē-ˌsōk /

Anbefalt: