Logo no.boatexistence.com

Hvordan bruke blemishing cream?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bruke blemishing cream?
Hvordan bruke blemishing cream?

Video: Hvordan bruke blemishing cream?

Video: Hvordan bruke blemishing cream?
Video: How to Apply BB Cream? 7 Different Ways to Wear BB Cream | Wishtrend 2024, Kan
Anonim

BRUKE: Etter rens, toning og påføring av serum, ta en liten mengde og spre på områder som er plaget og/eller utsatt for urenheter og akne. Klapp forsiktig inn for full absorpsjon. Brukes om morgenen og om natten.

Hvordan bruker du anti-blemish-krem?

Bruk: Påfør krem på ansikt og hals i sirkulære bevegelser, to ganger om dagen. Daglig bruk påvirker ikke PH-balansen i huden. Trygg å bruke på alle hudtyper.

Kan jeg bruke Centella blemish cream over hele ansiktet?

Nei, det kan være for morgen og kveld, flekkbehandling eller over hele ansiktet. Hvis du bruker om morgenen, etterfulgt av en solkrem anbefales også.

Kan Centella visne arr?

Viundringsingrediensen i dette produktet er noe som kalles centella asiatica–bladvann – en antibakteriell urt som tradisjonelt brukes til å helbrede skadet eller brent hud og for å forhindre og visne arrdannelse.

Kan Centella Asiatica behandle aknearr?

Acne. En 2018 reagensrørstudie (in vitro) konkluderte med at madecassoside forbedret hydrering og reduserte akne-relatert betennelse i menneskelige hudceller. Arr. Centella asiatica inneholder triterpenforbindelser, som studier tyder på kan øke kollagensyntesen, forklarer Shainhouse.

Anbefalt: