Logo no.boatexistence.com

Gjør solsenger huden din rynkete?

Innholdsfortegnelse:

Gjør solsenger huden din rynkete?
Gjør solsenger huden din rynkete?

Video: Gjør solsenger huden din rynkete?

Video: Gjør solsenger huden din rynkete?
Video: Are Tanning Beds Safe? | How to Tan Safely | with Dr. Sandra Lee 2024, Kan
Anonim

Solsenger, sollamper og solarium gir ut samme type skadelig stråling som sollys. UVA-stråler UVA-stråler UV-lamper med lavt trykk gir høy effektivitet ( ca. 35 % UV-C), men lavere effekt, typisk 1 W/cm effekttetthet (effekt per enhet av buelengde). Amalgam UV-lamper bruker et amalgam for å kontrollere kvikksølvtrykket for å tillate drift ved en noe høyere temperatur og effekttetthet. https://en.wikipedia.org › Ultraviolet_germicidal_irradiation

Ultrafiolett bakteriedrepende bestråling - Wikipedia

utgjør omtrent 95 % av sollys. De kan føre til at huden din eldes for tidlig, slik at den ser grov, læraktig og rynkete ut.

Får soling huden din til å rynke?

Det har form av læraktig, rynket hud og mørke flekker. Hvorfor det skjer: Selv om årsakene til for tidlig aldring ikke alltid er klare, bryter ubeskyttet eksponering for skadelige UV-stråler ned kollagen- og elastinfibrene i frisk ung hud, og forårsaker rynker og løsnede folder.

Hvordan unngår du å få rynker i et solarium?

For å forhindre at huden din mister fuktighet og kollagen, sørg for at du fukter hele kroppen før og etter at du går inn i solariene. Å fukte huden din vil ikke bare forhindre rynker, men vil også garantere at du får en bedre brunfarge, siden huden din er silkeaktig og glattere.

Påvirker solarier aldring?

I tillegg til den økte kreftrisikoen, skaper innendørs soling oksidativ skade og øker synlige tegn på aldring Mørke flekker og en læraktig hudtekstur er tegn på at det har vært betydelig sol skade på huden. Et annet tegn på for tidlig aldring er rynker på huden.

Hvorfor bør du ikke bruke solarium?

Forskning indikerer at intensiteten av ultrafiolett (UV) stråling fra solarier gjør det farligere. Ultrafiolett stråling består av UVA- og UVB-stråler. Både skader hud og kan forårsake hudkreft. Innendørs solarium utsetter deg for begge typer stråler.

Anbefalt: