Logo no.boatexistence.com

Inneholder parfyme linalool?

Innholdsfortegnelse:

Inneholder parfyme linalool?
Inneholder parfyme linalool?

Video: Inneholder parfyme linalool?

Video: Inneholder parfyme linalool?
Video: Пейте этот чай каждый день и попрощайтесь с ринитом 2024, Kan
Anonim

Linalool Hydroperoxide, en vanlig duftingrediens, er bokstavelig t alt over alt. … Linalool kan også finnes i omtrent 90 % av vanlige parfymer på markedet i dag. Den har en lukt som ligner på bergamottolje eller fransk lavendel og en blomsterfrisk lukt som minner om liljekonvaliet.

Hva er linalool i parfyme?

Linalool brukes som en duft i 60 % til 80 % av parfymerte hygieneprodukter og rengjøringsmidler, inkludert såper, vaskemidler, sjampoer og kremer. Den har antifungale egenskaper. Det brukes også som et kjemisk mellomprodukt.

Hva kan linalool finnes i?

Linalool er en duft som finnes i alle slags produkter for personlig pleie, i husholdningsprodukter, i eteriske oljer og i industriprodukter. Linalool finnes naturlig i planter og krydder som for eksempel sjasmin, lavendel, rosentre, basilikum eller timian.

Er linalool en kunstig duft?

Linalool er et naturlig kjemikalie: det forekommer naturlig i mange forskjellige essensielle oljer (over 200 tot alt), men siden noen mennesker er allergiske mot det, forveksles det ofte med en ikke-naturlig ingrediens, så jeg er her for å rydde opp i enhver forvirring.

Hvilke produkter har hydroperoksider av linalool?

Hydroperoxides of linalool er en naturlig forekommende terpen som finnes i store mengder i ulike planter og krydder som sjasmin, lavendel, rosmarin, basilikum og timian. Den finnes i hygieneprodukter, dufter og kosmetikk, samt i husholdnings- og industriprodukter.

Anbefalt: