Logo no.boatexistence.com

Spiser hjort filodendron?

Innholdsfortegnelse:

Spiser hjort filodendron?
Spiser hjort filodendron?

Video: Spiser hjort filodendron?

Video: Spiser hjort filodendron?
Video: Spiser PINK mad i 24 timer CHALLENGE m. Louise Hjort! 2024, Kan
Anonim

Philodendron er vurderes som hjortbestandig og er plaget av svært få insekter. Disse plantene anses som giftige og bør holdes unna nysgjerrige kjæledyr og barn.

Hva spiser filodendronen min?

Mens filodendron generelt er frie for skadedyr, kan bladlus, mellus, skjell og edderkoppmidd angripe dem. For mer informasjon, se HGIC 2252, Vanlige stueplanteinsekter og relaterte skadedyr. Alle deler av filodendron er giftige hvis de spises.

Hvilke dyr spiser filodendron?

Bladene til filodendron er også kjent for å bli spist av venezuelanske røde brøleaper, og utgjør 3,1 % av alle bladene de spiser.

Er en filodendron en utendørs plante?

Philodendron-busker

De vokser utendørs i kystnære og tropiske sør (USDA 9-11). Som landskapsplanter klarer de seg best i sol (noe skygge midt på dagen der lyset er intenst), men kan ta mye skygge.

Liker filodendroner skygge?

De fleste filodendroner, som andre potteplanter, foretrekker indirekte sollys fremfor direkte sollys. De trives i skygge, og mange typer filodendron vil svir seg hvis de plasseres i direkte sollys. … Filodendron er populære potteplanter som er ganske enkle å ta vare på så lenge de får riktig forhold mellom skygge og sollys.

Anbefalt: