Logo no.boatexistence.com

Når noen er overivrige?

Innholdsfortegnelse:

Når noen er overivrige?
Når noen er overivrige?

Video: Når noen er overivrige?

Video: Når noen er overivrige?
Video: Opphisset fotball-kommentator 2024, Kan
Anonim

Overivrig beskriver noen som blir for begeistret for noe, som moren din, den overivrige samleren av søte kattungefigurer som nå fyller hvert bord og hver hylle i huset. Hvis du er overivrig på noe, har du gått for langt, og du begynner sannsynligvis å skremme folk.

Hva er ordet for en som er altfor ivrig?

Overivrige synonymer

Fanatical … På denne siden kan du oppdage 10 synonymer, antonymer, idiomatiske uttrykk og relaterte ord for overivrig, som: overivrig, fanatisk, bære en god ting for langt, overentusiastisk, sjefete, fanatisk, rabiat,, overivrig og entusiastisk.

Hvorfor er folk overivrige?

Noen mennesker har en tendens til å bli litt begeistret og komme seg i forkant til tider. De finner seg selv i å bli litt mer entusiastiske enn folk kan takle, og dette kan ganske enkelt skyldes at de er overveldet av følelser.

Er overivrig et negativt ord?

Iver er adjektivet for substantivet iver, "ivrig partiskhet"; sistnevnte har lang e, men nidkjær har kort: ZEL-uhs. Det kan ha en litt negativ konnotasjon, og folk blir noen ganger beskrevet som overivrige, noe som betyr at de prøver for hardt.

Er nidkjær god eller dårlig?

har ordet nidkjær vanligvis en negativ eller positiv klang? Hei, Det er vanligvis positivt. På den annen side høres overivrig ut negativt.

Anbefalt: