Logo no.boatexistence.com

Når døde jerrie mock?

Innholdsfortegnelse:

Når døde jerrie mock?
Når døde jerrie mock?

Video: Når døde jerrie mock?

Video: Når døde jerrie mock?
Video: JERRIE MOCK youtube 2024, Kan
Anonim

Geraldine "Jerrie" Fredritz Mock var en amerikansk pilot og den første kvinnen som fløy solo rundt i verden, noe hun gjorde i 1964. Hun fløy en enkeltmotor Cessna 180 døpt "Spirit of Columbus" og kallenavnet "Charlie."

Hvor høy var Jerrie Mock?

I 1964 var den allerede 11 år gammel, og piloten, Jerrie Mock, så ut til å samsvare med tidens konservative stereotypier, som en velstående, hvit middelklasse amerikansk kvinne, litt over syv stein, og5 fot høy Hun k alte seg selv "den flygende husmor ".

Hvem er den første damepiloten i verden?

Amelia Earhart er sannsynligvis den mest kjente kvinnelige piloten i luftfartshistorien, en utmerkelse både på grunn av hennes luftfartskarriere og hennes mystiske forsvinning.20.–21. mai 1932 ble Earhart den første kvinnen – og den andre personen etter Charles Lindbergh – som flyr direkte og solo over Atlanterhavet.

Hvorfor er Jerrie Mock viktig?

Geraldine "Jerrie" Mock var den første kvinnen som fløy solo rundt i verden Jerrie Mock ble født i 1925, og fløy først i en alder av fem år i en Ford TriMotor og ble en av de første kvinnelige luftfartsingeniørstudentene ved Ohio State University hvor hun var Phi Mu.

Har Amelia Earhart blitt funnet?

Til tross for et søk-og-redningsoppdrag av enestående skala, inkludert skip og fly fra den amerikanske marinen og kystvakten som skurte rundt 250 000 kvadratkilometer hav, ble de aldri funnet.

Anbefalt: