Logo no.boatexistence.com

Hvordan finner inkassatorer deg?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan finner inkassatorer deg?
Hvordan finner inkassatorer deg?

Video: Hvordan finner inkassatorer deg?

Video: Hvordan finner inkassatorer deg?
Video: Genshin impact Divina Vulpes Chapter: Act 1 (Translated all languages) Part 1 2024, Kan
Anonim

Med noe mer enn et navn kan samlere bruke offentlige registre og andre ressurser for å finne informasjon som telefonnumre, nåværende og tidligere adresser og familiekontakter.

Kan inkassatorer spore meg?

Til å begynne med samler de fleste kredittreferansebyråer inn data fra alle slags steder, inkludert husleie og bruksregninger. Så det vil være vanskelig for deg å flytte hvor som helst i navnet ditt og gjemme deg for inkasso. … Disse må være knyttet til en adresse, som inkassatorer kan bruke for å spore deg.

Hva skjer hvis en inkassator ikke finner deg?

Hvis en regningsinnkrever ikke kan finne deg, , er det tillatt å kontakte tredjeparter, som slektninger, naboer eller arbeidsgiver, men bare for å finne deg. De har ikke lov til å avsløre at du skylder en gjeld eller diskutere din økonomi med andre.

Hvordan finner en inkassator ut hvor du jobber?

Så når du tvitrer eller legger ut om den nye jobben din, kan du forvente at en eller annen inkassator vil se det og gjøre det nødvendige arbeidet for å finne ut nøyaktig hvor du jobber. Noen inkassatorer vil komme i kontakt med venner, familie og naboer via sosiale medier for å få informasjon om deg.

Hvordan kontakter inkassobyråer deg?

Inkassobyråer har ingen spesielle juridiske fullmakter. De kan ikke gjøre noe annerledes enn den opprinnelige kreditoren. Innkrevingsbyråer vil bruke brev og telefonsamtaler for å kontakte deg. De kan kontakte på andre måter også, for eksempel tekst eller e-post.

Anbefalt: