Logo no.boatexistence.com

Hva er ogo grow?

Innholdsfortegnelse:

Hva er ogo grow?
Hva er ogo grow?

Video: Hva er ogo grow?

Video: Hva er ogo grow?
Video: Acquisition of Magic Power #3 : Improving and Growing (The White Wand Series) 2024, Kan
Anonim

OgoGrow er laget ved å blande avløpsvann med flis, og den blandingen blir deretter kompostert ved Regional Biosolids Compost Facility.

Hva er OgoGrow bra for?

OgoGrow hjelper jorda med å holde på fuktighet og drenere bort overflødig vann slik at plantene dine ikke drukner; disse er viktige komponenter for å dyrke en vellykket hage eller ha et sunt landskap. … Den bestemmer også temperaturene som trengs for å ødelegge patogener i komposten og gjøre dem trygge for bruk i hagen din.

Er OgoGrow en mulch?

OgoGrow er tilgjengelig i engrosbeløp på det regionale kompostanlegget. … Disse kompostene danner en beskyttende overflate på toppen av jorden kjent som mulch, som hjelper innfødt jord med å holde på fuktigheten.

Hva er OgoGrow?

I følge nettstedet til byen Kelowna er OgoGrow laget av biosolider fra både Vernon og Kelowna avfallsbehandlingsanlegg, blandet med treavfall og treaske. Den anbefales for påføring på blomster, busker og i grønnsakshager, men bruken og produksjonen er kontroversiell.

Hvordan bruker du GlenGrow?

Luft og spre 1 til 2 cm av GlenGrow sent på høsten eller tidlig på våren. Vann godt etter påføring for best resultat. Du kan endre jorda med omtrent én del GlenGrow til fire deler jord eller blande én cm GlenGrow med de øverste cm av eksisterende jord. Vann den inn.

Anbefalt: