Logo no.boatexistence.com

Hvem er øverstkommanderende?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er øverstkommanderende?
Hvem er øverstkommanderende?

Video: Hvem er øverstkommanderende?

Video: Hvem er øverstkommanderende?
Video: Адольф Гитлер: один из самых влиятельных людей 20-го века | Цветной документальный фильм 2024, Kan
Anonim

Kommandanten (CO) eller noen ganger, hvis den sittende er en generaloffiser, kommanderende general (CG), er offiseren som har kommandoen over en militær enhet Kommandanten har ytterste myndighet over enheten, og gis vanligvis et stort spillerom til å drive enheten slik de finner passende, innenfor grensene av militær lov.

Hva menes kommandant '?

: en offiser med kommando, spesielt: en offiser i de væpnede styrker med kommando over en organisasjon eller installasjon.

Hva er sjefen ansvarlig for?

Moralsk ledelse

En kommandant er ansvarlig for å fremstille seg selv som en positiv, dominerende, moralsk innflytelseI hovedsak er en kommandant ansvarlig for å sette et eksempel for sine underordnede for hvordan en soldat skal handle, reagere og utføre ansvar.

Hvem kalles som kommandør?

I den amerikanske hæren er begrepet "kommandør" offisielt brukt på sjefen for hærenheter; derfor er det kompanisjefer, bataljonssjefer, brigadesjefer og så videre.

Hvem kommanderer militæret?

I, § 2, cl. 1. Det er klart at presidenten er øverstkommanderende for alle de væpnede styrkene i USA som er omfattet av det nasjonale militære etablissementet - luftvåpenet samt hæren og marinen.

Anbefalt: