Logo no.boatexistence.com

Vil vandrende jøde vokse i skygge?

Innholdsfortegnelse:

Vil vandrende jøde vokse i skygge?
Vil vandrende jøde vokse i skygge?

Video: Vil vandrende jøde vokse i skygge?

Video: Vil vandrende jøde vokse i skygge?
Video: ДЕТАЛЬНЫЙ РАЗБОР квеста в Тени вечного Огня - НОВЫЙ ФИНАЛ и СКРЫТЫЙ ПОСЫЛ | Ведьмак 3 некстген 2024, Kan
Anonim

Det er faktisk flere planter kjent under dette vanlige navnet. … Alle de tre vandrende jødeplantene er ekstremt enkle å dyrke. De klarer seg bra i full sol som så vel som i skyggen De kan overleve praktisk t alt uten omsorg hvis de plasseres i riktig miljø, noe som ikke er vanskelig å gjøre med tanke på deres fleksibilitet.

Hvor mye sol trenger en vandrende jøde?

Det høres ut som om din vandrende jøde (Zebrina pendula) ikke mottar nok lys. De yter best i veldig sterkt, indirekte lys. En østlig eksponering, der de får strålende morgensol, er ideell.

Vokser vandrende jøde godt i skyggen?

Unngå å plassere dem i total skygge også. De trenger litt sollys! Lyst, indirekte sollys er best for disse plantene. … Vandrende jødeplanter ser også fantastiske ut i hengende beholdere.

Kan vandrende jøde vokse i dårlig lys?

7. Vandrende jøde (Tradescantia zebrina) De fleste lilla potteplanter trenger tonnevis med lys for å beholde fargen når de dyrkes innendørs, men vandrende jøder vil bare lide i et solfylt vindu De er middels lyse inneplanter, så gi dem lyst, filtrert sollys, og de vil gjerne vokse til vakre potteplanter.

Er vandrende jøde et bunndekke?

Vandrende jøder brukes som bunndekker på grunn av deres vakre grønne til lilla blader med sølvhvite striper. Å utsette dem for mye sol kan føre til misfarging og solbrenthet. Noen gartnere planter vandrende jødeplanter som bunndekke nær eller under furutrær.

Anbefalt: