Logo no.boatexistence.com

Vil kobberblad anløpe?

Innholdsfortegnelse:

Vil kobberblad anløpe?
Vil kobberblad anløpe?

Video: Vil kobberblad anløpe?

Video: Vil kobberblad anløpe?
Video: Positano, Italy Evening Walk - Amalfi Coast - 4K60fps with Captions - Prowalk Tours 2024, Kan
Anonim

Kobberblad vil anløpe og krever derfor en klarlakkforsegler etter påføring. Dette beskyttende forseglingslaget forhindrer ikke bare oksidasjon, det sikrer også bladets holdbarhet, spesielt i områder med mye trafikk eller for tunge gjenstander og møbler.

Hvordan forsegler jeg kobberblad?

Overflater forgylt med kobberblad blir lett og raskt anløpet. En beskyttende forsegling må påføres for å beskytte mot oksidasjon. Påfør ett strøk med oljebasert lakk eller spesialformulert akryltoppstrøk med en pensel La tetningsmassen tørke helt før du håndterer prosjektet.

Sliter imiterte kobberblader?

Imitation Gold og Copper Leaf vil begge anløpe, så det er viktig å påføre en lakk over toppen av disse for å forhindre anløpsprosessen, men imitasjonssølvbladet er laget av Aluminium og vil ikke anløpe, og det er derfor ikke alltid nødvendig å påføre lakken.

Hvor lenge varer imitert bladgull?

Hvis forgylt riktig 23ct eller over Gold Leaf kan vare i mellom 20 – 30 år eksternt uforseglet Det anbefales at bladgull som er 23ct eller høyere ikke forsegles som de fleste forseglere har en tendens til å brytes ned over en periode og varer vanligvis bare i rundt 3-5 år.

Trenger du å forsegle imitert bladgull?

Imitation Gold LEaf vil anløpe og krever derfor en klarlakkforsegler etter påføring. Dette beskyttende belegget med forseglingsmiddel forhindrer ikke bare oksidasjon, det sikrer også bladets holdbarhet, spesielt i områder med mye trafikk eller for tunge gjenstander og møbler.

Anbefalt: