Logo no.boatexistence.com

Ender kaguya med shirogane?

Innholdsfortegnelse:

Ender kaguya med shirogane?
Ender kaguya med shirogane?

Video: Ender kaguya med shirogane?

Video: Ender kaguya med shirogane?
Video: Eye Fetish 2024, Kan
Anonim

Om Kaguya-sama wa Kokurasetai Begge er for stolte til å bekjenne sin kjærlighet og plan for å få den andre til å tilstå sin kjærlighet først. Ansvarsfraskrivelse: For de av dere som enten har lest mangaen eller umiddelbart ønsker å vite nylige mangaoppdateringer, Shirogane og Kaguya kommer sammen.

Tilsto Kaguya overfor Shirogane?

Kaguya tilsto Miyuki Shirogane. Hun tilsto under vinterferien (eller 27. desember) med et kyss - et fransk kyss - til Miyuki under en magisk månebelyst skumringshimmel! Det sier mye om jenta som konstant undertrykte følelsene sine i omtrent ett år.

Kysser Miyuki og Kaguya?

Sammendrag. Nå som Kaguya og Miyuki har delt sitt første kyss, er tiden inne for at de virkelig forstår hverandre og innrømmer følelsene sine.

Hvem ender Miyuki Shirogane opp med?

I kapittel 160 er Kaguya og Miyuki ute på date. Om det var den første offisielle datoen eller ikke var definitivt en debatt i hodet til disse to personene. Kaguya tilstår til slutt og ber Miyuki om å være kjæresten hennes. I kapittel 162 kunngjør hun gladelig til Hayasaka at de offisielt dater.

Hvem ender Chika Fujiwara opp med?

Hun har engasjert Miyuki Shirogane i harde veiledningsøkter innen volleyball, sang og dans. Hun møter ham med grusomme kommentarer om ferdighetene hans, men jobber også med ham for å forbedre det.

Anbefalt: