Logo no.boatexistence.com

Hvem ender barney opp med?

Innholdsfortegnelse:

Hvem ender barney opp med?
Hvem ender barney opp med?

Video: Hvem ender barney opp med?

Video: Hvem ender barney opp med?
Video: The Final Page Of Barney's Playbook ( How I Met Your Mother ) 2024, Kan
Anonim

I Challenge Accepted finner vi at ikke bare Barney gifter seg, men også at Ted møter sin kone (den navngitte karakteren) på dagen for Barneys bryllup. I sesong 7-finalen ble Barneys kone avslørt for å være Robin Scherbatsky.

Hvorfor skilte Barney og Robin seg?

Barney og Robin slo opp fordi de innså at de ikke fungerte som et par. Ingen av dem var lykkelige i forholdet, og til og med vennene deres visste at de måtte slutte å date for deres eget beste. De kunne ha elsket hverandre, men kjærlighet er ikke lik kompatibilitet.

Hvem ender Marshall opp med?

Justice Marshall Eriksen (født 1978) er en av de fem hovedpersonene i How I Met Your Mother, skildret av Jason Segel. I 1996 møttes han og Ted Mosby ved Wesleyan University som studenter og har vært bestevenner siden. For øyeblikket er han gift med Lily Aldrin, stipendiat Wesleyan alum.

Hvem ender Robin opp?

Robinen avslutter med at Barney foreslår ekteskap med Robin, som godtar. De gifter seg 25. mai 2013 (The End of the Aisle). Etter tre år sammen på reise verden rundt for Robins journalistkarriere, er Barney lei av å konstant bo på hotell og ikke kunne opprettholde en egen jobb.

Gifter Ted seg med Robin?

Robin gifter seg med Barney, selv om hun har noen øyeblikkelige bekymringer når hun diskuterer å stikke av med Ted i stedet. Og Ted møter til slutt den titulære mor, Tracy, og de to begynner på sin lykkelige tid (eller så nærme de kommer). Flash-forwards viser imidlertid at Ted og Robin fortsatt ender opp sammen.

Anbefalt: