Logo no.boatexistence.com

Er veivhuset det samme som sump?

Innholdsfortegnelse:

Er veivhuset det samme som sump?
Er veivhuset det samme som sump?

Video: Er veivhuset det samme som sump?

Video: Er veivhuset det samme som sump?
Video: 1955 неміс MAW циклді мотор! Бөлшектеу, дизайнға шолу 2024, Kan
Anonim

Som substantiv forskjellen mellom veivhus og sump er at veivhus er den delen av en motor som inneholder veivakselen mens sump er et hul eller en grop som væske renner inn i, som f.eks. en kloakk, kloakk eller vask.

Er et veivhus en sump?

Et veivhus er huset for veivakselen i en frem- og tilbakegående forbrenningsmotor … Denne utformingen av motoren inkluderer ikke en oljesump i veivhuset. Firetaktsmotorer har vanligvis en oljesump i bunnen av veivhuset, og det meste av motoroljen holdes inne i veivhuset.

Er veivaksel og veivhus det samme?

Som substantiv forskjellen mellom veivaksel og veivhus

er at veivaksel er en roterende aksel som driver (eller drives av) en veiv mens veivhuset er delen av en motor som inneholder veivakselen.

Hva er motorsumpen?

Oljen brukes til å smøre motorens bevegelige deler, og den samler seg i et reservoar kjent som sumpen, i bunnen av motoren. … Bunnen sitter under hovedtanken og brukes som et filter, samt et oppbevaringssted for skjemmende utstyr som varmeovner og proteinskummere.

Er veivhuset oljepannen?

Veivhuset er vanligvis plassert på bunnen av sylinderblokken. Veivhuset er definert som området rundt veivakselen og veivaksellagrene. Oljepannen samler og lagrer motorens tilførsel av smøreolje. …

Anbefalt: