Logo no.boatexistence.com

Kan du drepe en mockingbird?

Innholdsfortegnelse:

Kan du drepe en mockingbird?
Kan du drepe en mockingbird?
Anonim

Og du ville ikke være den første til å føle deg morderisk, men vær oppmerksom på at trekkfugltraktaten fra 1918 beskytter spottfuglen og alle trekkfugler. De kan ikke drepes, såres, jages eller trakasseres.

Er det ille å drepe en spottfugl?

“Det er synd å drepe en spottfugl,” forteller den ærverdige Atticus Finch til datteren Scout. Frøken Maudie gjentar det. « Mockingbirds gjør ikke én ting, men lager musikk som vi kan glede oss over. De spiser ikke opp folks hager, hekker ikke i kornkrybber, de gjør ikke en ting annet enn å synge for oss.»

Hvorfor dreper du ikke en spottfugl?

I Harper Lees bok forklarer karakteren "Miss Maudie" hva speiderens far Atticus mente da han sa "Det er synd å drepe en spottfugl." Hun sa: "Mockingbirds gjør ikke én ting, men lager musikk som vi kan glede oss over … men synger for oss. Det er derfor det er synd å drepe en spottfugl. "

Hvordan holder du kjeft en spottfugl?

Trinn du kan ta for å redusere støyen du hører

  1. Først og fremst, lukk alle vinduer, inkludert stormvinduer.
  2. Hvis du er i en liten busk eller dvergtre, prøv fuglenetting. …
  3. Bruk en vifte for å overdøve fuglene som synger.
  4. Kjøp ørepropper av myke skum, hvis det skjer akkurat nå, få noen bomullsdotter og bruk dem.

Hvorfor kvitrer fugler klokken 03.00?

I mange år var den rådende teorien at de tidlige timene vanligvis er de kjøligste og tørreste timene på døgnet som tillot fuglesanger å reise lengst, og ga stemmen deres bedre område. Det er å sende en melding til andre hanner om at de bør holde seg unna … og jo lenger unna jo bedre.

Anbefalt: