Logo no.boatexistence.com

Inneholder hth algecid kobber?

Innholdsfortegnelse:

Inneholder hth algecid kobber?
Inneholder hth algecid kobber?

Video: Inneholder hth algecid kobber?

Video: Inneholder hth algecid kobber?
Video: HTH Nordic Roots_NO 2024, Kan
Anonim

HTH Ultimate Algae Guard er den som legges til hver 90. dag, det er et kobberbasert algemiddel.

Inneholder algedrepende kobber?

Basengkjemikalier kjent som algedrepende midler kan behandle eller forhindre algevekst. En populær type svømmebassengalgedreper er basert på kobberforbindelser. Kobberbaserte algedrepere er effektive og relativt rimelige, men bør brukes med forsiktighet for å unngå problemer.

Hvilket algemiddel inneholder ikke kobber?

Locey Clear 60 av Haviland er et 60 % polybasert algemiddel som ikke inneholder kobber. Clear 60 algaecide fungerer for bassenger med s altklorgeneratorer, eller for familier som har mange mennesker med lyst hår (kobber er det som gjør håret grønt, ikke klor!).

Er kobberalgedreper dårlig for bassenger?

Kobbersulfat er en svært effektiv algedreper, som gjør algedrepere som inneholder kjemikaliet svært kraftige. Dessverre har noen bassenger en tendens til å ha høye kobbernivåer, og å tilsette mer kobber til vannet i slike tilfeller kan være en dårlig idé.

Inneholder algedrepende metaller?

Vanligvis finnes metaller i alle vannmasser … Mange algedrepende midler inneholder kobber for å drepe algene som kan være tilstede i vannet. Den beste måten å forhindre at metaller kommer inn i bassengvannet og forårsaker flekker, er å holde kjemikaliene balansert innenfor de anbef alte områdene til enhver tid.

Anbefalt: