Logo no.boatexistence.com

Når spawner muskie?

Innholdsfortegnelse:

Når spawner muskie?
Når spawner muskie?

Video: Når spawner muskie?

Video: Når spawner muskie?
Video: Musky Spawning & Stocking in Minnesota (Explained) 2024, Kan
Anonim

Når de er gamle nok, vil de gyte når temperaturen når mellom 49 og 59 grader Fahrenheit (9,4 og 15 grader Celsius). Temperaturen er nøkkelen til de fleste fisk som gyter, så sjekk værmeldingene for området ditt for å finne den beste tiden å dra ut med stanga. Vanligvis vil muskie gyte om april

Hva er den beste tiden på dagen å fange muskie?

Som mange rovfisker er muskie mest aktive ved daggry og skumring, og disse tidene gir vanligvis mest action, spesielt på varme, solfylte dager. Kjølige, overskyede dager er vanligvis best for muskiefiske.

Hvor gammel er en 40-tommers muskie?

Lengden på muskie kan si mye om alderen. Den når en kroppslengde på 11 tommer etter deres første leveår. Ved en alder av 7 når de 34”, 40” ved 9 år og 50 tommer etter 17 år. Fascinerende, ikke sant?

Hvor går musky etter gyting?

Muskies som tilbringer mesteparten av livet i åpne vannområder kan komme tilbake til dem umiddelbart etter gyting, og de vil ha en tendens til å henge bare et par meter ned der vannet er varmest. Hold slukene høyt i vannsøylen.

Hvor gyter musky i elver?

Muskiegyting skjer når vanntemperaturen når mellom- til øvre 50-graders området. De er broadcast-gytere som legger eggene sine i grunne områder med myk bunn, vanligvis bukter (spesielt de med innløp), noen strandlinjeområder og oppstrøms (utenfor gjeldende grunne) i elver

Anbefalt: