Logo no.boatexistence.com

Vil det skade deg å drikke skunked øl?

Innholdsfortegnelse:

Vil det skade deg å drikke skunked øl?
Vil det skade deg å drikke skunked øl?

Video: Vil det skade deg å drikke skunked øl?

Video: Vil det skade deg å drikke skunked øl?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, April
Anonim

Hva er en Skunked eller Skunky Beer? … Et øl blir "skunked" eller "lightstruck" når det har vært utsatt for lys i en periode. Mens det ikke er farlig å drikke en skunked øl, er det ganske ekkelt å lukte og smake. Det var meningen at du skulle nyte øl, så ikke drikk skunkølet ditt!

Kan skunked øl gjøre deg syk?

Selv om en kjemisk reaksjon finner sted når øl utsettes for lys, påvirker reaksjonen kun ølets profil og ikke sikkerheten. Så, du blir ikke syk bare av å drikke skunked øl … Skunked øl kan ha en litt ubehagelig smak eller lukt, men det er alt som skal til.

Hva skjer hvis du drikker bortskjemt øl?

Øl som blir dårlig - eller flatt - vil ikke gjøre deg syk, men kan plage magen. Du bør kaste ut øl hvis det ikke er kullsyre eller hvitt skum (hode) etter at du har hellet det. Du kan også merke en endring i smak eller sediment i bunnen av flasken.

Mister skunked-øl alkohol?

Med et ord, nei. Alkoholinnholdet i øl (og vin, for den saks skyld) er bestemt under gjæringsprosessen og vil ikke endre seg over tid.

Kan du fikse skunky øl?

Dessverre, no. Skunked beer er forårsaket av en spesifikk kjemisk reaksjon som skyldes ølets eksponering for lys. (Det er ikke et resultat av å ta det inn og ut av kjøleskapet, som noen tror.)

Anbefalt: