Logo no.boatexistence.com

Hva er å skuddsikre en diesel?

Innholdsfortegnelse:

Hva er å skuddsikre en diesel?
Hva er å skuddsikre en diesel?

Video: Hva er å skuddsikre en diesel?

Video: Hva er å skuddsikre en diesel?
Video: Fremdriftsmaskineri 2 4 og 2 takt 2024, Kan
Anonim

De fine folkene på BulletProof Diesel definerer 6.0L Power Stroke som "skuddsikker" når den har minst fire av de fem hovedproblemområdene adressert. Disse fem områdene er: Oljekjøler, EGR-kjøler, hodebolter, kontrollmodul for drivstoffinnsprøytning (FICM) og vannpumpe.

Hvor mye koster det å skuddsikre en diesel?

Bulletproof Diesel insisterer på oljekjøleren deres. De sier at det senker temperaturen og forhindrer for tidlige feil på EGR-kjøleren og injektorene. Og de har rett. Men disse fordelene kommer på rundt $3000-$3500 installert!

Må en 6.0 være skuddsikker?

Les mer her. Igjen, en 6.0L er ikke en "Bullet Proof Diesel"-motor med mindre fire av de fem mønsterfeilene er løst med ekte Bullet Proof Diesel-deler. Dette inkluderer den problematiske OEM-oljekjøleren samt FICM-modulen, EGR-kjøleren og vannpumpen.

Hva betyr det Bulletproofed?

adjektiv. (av kjøretøy, glass, klær osv.) stand til å motstå eller absorbere støt fra en kule. Uformell. trygt fra feil; uten feil eller mangler og hinsides kritikk: et skuddsikkert system; et skuddsikkert budsjett.

Hva er Bulletproofing a 6.7 Powerstroke?

Umiddelbart tilgjengelig, BulletProof EGR Cooler er en oppgradert, garantert EGR-kjøler for Ford 6.7L Power Stroke. … Dette begrenser strukturell feil, som kan oppstå i enden av rørene, ødelegge EGR-kjøleren, gjøre den ubrukelig og føre til mulig skade på motorkomponenten.

Anbefalt: