Logo no.boatexistence.com

Blir øyboere fulle på kjærlighetsøya?

Innholdsfortegnelse:

Blir øyboere fulle på kjærlighetsøya?
Blir øyboere fulle på kjærlighetsøya?

Video: Blir øyboere fulle på kjærlighetsøya?

Video: Blir øyboere fulle på kjærlighetsøya?
Video: Автомобильный кемпинг на горе - тент для палатки и грузовика 2024, Kan
Anonim

Kort sagt, ja, men ikke til et punkt hvor de kan bli fulle. Liana Isadora Van-Riel, som var på showet i 2016, sa til The Sun Online: "Du har lov til en eller to drinker om kvelden, enten vin eller øl, ingen brennevin ".

Blir kjærlighetsøyboerne fulle?

The Islanders er underlagt en streng grense på to drinker hver kveld En stor del av årsaken til mangelen på Geordie Shore-liknende krumspring er grensen for to drinker. 2017-stjernen Eyal fort alte Closer: «Det var veldig, veldig begrenset. … Liana, som var i villaen for den serien, sa til Sun: «Du har lov til en eller to drinker om natten.»

Hvor mye alkohol får øyboerne?

Og hun sølte te på Love Island-drikkereglene, og avslørte at hver deltaker har to drinks-grense for å unngå at noen blir fulle. Hun fort alte oss: «Det er en grense på to drinker. Og vanligvis får du den første drinken din, og så må du vente rundt tre timer til den andre.

Røyker Love Islanders?

ITV-sjefer har innført mange regler opp gjennom årene i et forsøk på å holde alt i sjakk. For eksempel kan seere med ørneøyne ha lagt merke til at du aldri ser øyboere røyke sigaretter i villaen Selv om noen av øyboerne tar tvilsomme valg i villaen – ser du dem aldri fulle.

Får Love Islanders en fridag?

Love Island-deltakere får en dag fri i uken – her er hva de gjør i pausen. Etter dramaet fra uken før, kan øyboerne endelig ta et øyeblikk for seg selv, da lørdag er deres fridag - men hva gjør de?

Anbefalt: