Logo no.boatexistence.com

Vil renere reker hjelpe med ich?

Innholdsfortegnelse:

Vil renere reker hjelpe med ich?
Vil renere reker hjelpe med ich?

Video: Vil renere reker hjelpe med ich?

Video: Vil renere reker hjelpe med ich?
Video: Звёздная Природа Души: Пробуждение и Новый Мир | Слияние с Космосом Откроет Путь к Внутреннему Свету 2024, Kan
Anonim

Selv om det kanskje ikke er en foretrukket mat, vil s altvannsrensende reker spise ich og andre parasitter utenfor skjell og gjeller til en s altvannsfisk. … Oppsummert, ja, renere reker vil/kan spise parasitter som ich, men kan ikke stole på for å utrydde problemet.

Kan Ich overleve på reker?

Vel, siden ich ikke kan overleve av reker, leter du bare etter eggene. … Mange av kjemikaliene som brukes til å behandle ich i et akvarium kan være farlige for virvelløse dyr som reker, så den sikreste metoden for å behandle rekene dine er å sette dem i karantene etter at du har fått dem.

Hva er renere reker gode for?

Renere reker er såk alte fordi de viser en rensesymbiose med klientfisk der reker renser parasitter fra fisken. Fisken tjener på å få fjernet parasitter fra seg, og rekene får parasittenes næringsverdi.

Når bør jeg introdusere rensereker?

Hvor lenge har ammoniakk og nitritt stått på 0? Hvis det har gått mindre enn 2 uker, ville jeg ventet på Cleaner Shrimp. De er veldig delikate og følsomme for svingningsvannparametere. La rengjøringspersonalet etablere seg i minst 2 uker etter at du vet at syklusen er fullført og at du burde være i gang.

Er renere reker verdt det?

Verdifullt medlem. Harmløse åtseldyr. Jeg foretrekker brannreker på grunn av deres større aktivitet, men rensere er pene og blir større enn peppermynte. I motsetning til krabber er de heller ikke en trussel mot koraller.

Anbefalt: