Logo no.boatexistence.com

Hjelper rødvin mot hevelser?

Innholdsfortegnelse:

Hjelper rødvin mot hevelser?
Hjelper rødvin mot hevelser?

Video: Hjelper rødvin mot hevelser?

Video: Hjelper rødvin mot hevelser?
Video: 1 Чайная ложечка под любой домашний цветок и пышное цветение вам обеспечено!Цветет Вмиг +10 рецептов 2024, Kan
Anonim

Rødvins mest kjente polyfenol, resveratrol, har blitt vist for å forhindre kronisk systemisk betennelse på flere forskjellige måter. Ulike studier bekrefter at resveratrol virker som en hemmer av COX-2, et enzym som er ansvarlig for smerte og hevelse.

Hjelper rødvin å redusere betennelse?

Forskning tyder på at det er bra for deg å drikke et glass rødvin av og til. Den tilveiebringer antioksidanter, kan fremme lang levetid og kan blant annet bidra til å beskytte mot hjertesykdom og skadelig betennelse. Interessant nok har rødvin sannsynligvis høyere nivåer av antioksidanter enn hvitvin.

Hvilken rødvin er best mot betennelse?

Cabernet Sauvignon: Drosjer inneholder høye nivåer av procyanidiner, som forbedrer blodstrømmen og reduserer risikoen for betennelse og blodpropp. De har også blitt knyttet til lengre levetid.

Er rødvin dårlig for hevelser?

Rødvins mest kjente polyfenol, resveratrol, har vist seg å forhindre kronisk systemisk betennelse på flere forskjellige måter. Ulike studier bekrefter at resveratrol virker som en hemmer av COX-2, et enzym som er ansvarlig for smerte og hevelse.

Hva skal man drikke for å redusere hevelse?

Her er fem forskningsstøttede drinker som kan bidra til å bekjempe betennelser i kroppen din

  • Natron + vann. En fersk studie i Journal of Immunology fant at å drikke en tonic med natron og vann kan bidra til å redusere betennelse. …
  • Persille + ingefærgrønn juice. …
  • Sitron + gurkemeie tonic. …
  • Beinbuljong. …
  • Functional food smoothie.

Anbefalt: