Logo no.boatexistence.com

Hvem er den andre lederen i oppstart?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er den andre lederen i oppstart?
Hvem er den andre lederen i oppstart?

Video: Hvem er den andre lederen i oppstart?

Video: Hvem er den andre lederen i oppstart?
Video: Почему Новгород называли Господином, а Киев Матерью городов Русских? 2024, Kan
Anonim

Kim Seon-ho spiller Han Ji-peong i showet Star-Up. Siden han er den andre hovedrollen, er det naturlig at han ikke ender opp med showets kvinnelige hovedrolle Dal-mi.

Hvem er den andre mannlige hovedrollen i oppstart?

Den første episoden av serien (distribuert internasjon alt av Netflix) imponerte seerne delvis på grunn av den kraftige prestasjonen til skuespilleren Nam Da-reum, som skildrer en yngre versjon av Han Ji-pyeong, den andre mannlige hovedrollen.

Who is true beauty second lead?

Hvem er den andre hovedrollen i True Beauty? Cha Eun Woo, som spiller Lee Su-ho, er også en annen hovedperson i True Beauty, som spiller den andre hovedrollen i True Beauty. Som Sør-Koreas blomstergutt, er Cha Eun Woo både skuespiller og sanger.

Er Seojun andre leder?

Seojun, spilt av Hwang In Yeop, får i økende grad oppmerksomhet og kjærlighet fra seere som hevder at dette er det nest dødeligste andre hovedsyndromet som de har følt siden Start Ups Han Ji Pyeong spilt av Kim Seon Ho.

Hva er en 2. kundeemne?

Second lead syndrome er en setning som oftest brukes for å beskrive K-dramaer når fansen roter etter den andre leads, eller når de begynner å falle for dem.

Anbefalt: