Logo no.boatexistence.com

Bør du størrelse opp i pufferjakker?

Innholdsfortegnelse:

Bør du størrelse opp i pufferjakker?
Bør du størrelse opp i pufferjakker?

Video: Bør du størrelse opp i pufferjakker?

Video: Bør du størrelse opp i pufferjakker?
Video: Puffer Jackets 101 | Everything you need to know 2024, Kan
Anonim

Med det nye kjøpet ditt med glidelås, gi deg selv en klem mens du strekker deg etter skulderbladene på de motsatte armene. Hvis du føler at du er i ferd med å "Hulk out" så vil det være en god idé å prøve neste størrelse opp. Det skal føles behagelig, men ikke så løst at det blir hauger med materiale.

Hvordan skal en pufferjakke passe?

En dunjakke bør ikke være for slank eller for løs. Du bør tillate å legge til lag under, men sørg for at den ikke er for romslig da kald luft kan komme inn gjennom falden og armene.

Er pufferjakker ment å være tette?

Bør sitte tett inntil kroppen hvis den ikke legges mye under den. Passformen skal være tett nok, men ikke komprimere dunet med full bevegelsesområde i armene, skuldre og bryst.

Skal jakker være trange eller løse?

En kåpe kan enten være påsittende eller løs, avhengig av bruk og stil. En tilpasset kåpe bør ikke være for stram at den strekker glidelåsen eller knappene over den bredeste delen av overkroppen eller så stram at du har begrenset skulderbevegelse. En løsere stil bør ikke være for stor til at den er tungvint eller ikke varm nok.

Hvordan vet jeg om pufferjakken min er for stor?

Hvis du knapt kan heve armene, er pelsen definitivt ikke i riktig størrelse. Hvis du klarer klemmen, men pelsen føles litt stram gjennom albuene eller i skuldrene, vil det være en god idé å prøve neste størrelse opp.

Anbefalt: