Logo no.boatexistence.com

Kan metodister drikke alkohol?

Innholdsfortegnelse:

Kan metodister drikke alkohol?
Kan metodister drikke alkohol?

Video: Kan metodister drikke alkohol?

Video: Kan metodister drikke alkohol?
Video: Kan jeg drikke alkohol? 2024, Kan
Anonim

The Methodist Church behandler alkohol som et rekreasjonsmiddel. Medlemmer av kirken bør minimere bruken, om ikke fullstendig kutte den ut, for å maksimere opplevelsen av Guds nåde.

Hva tror metodister om alkohol?

The United Methodist Church, i sin Book of Resolutions i 2004 og 2008, utt alte sin nåværende holdning til å drikke alkohol: Kirken a) aksepterer avholdenhet i alle situasjoner; (b) aksepterer fornuftig forbruk, med bevisst og bevisst tilbakeholdenhet, i lavrisikosituasjoner; (c) aktivt fraråder forbruk for …

Kan metodistpastorer drikke alkohol?

I dag uttaler United Methodist Church at den "bekrefter vår langvarige støtte til avholdenhet fra alkohol som et trofast vitne om Guds frigjørende og forløsende kjærlighet til mennesker." Faktisk bruker United Methodist Church ufermentert druejuice i nattverdens sakrament, og dermed "uttrykker pastoral …

Kan metodister drikke kaffe?

Etter gudstjenestene samles grupper av tilbedere ofte i kirkekjellerne for å nyte en kopp. Mens de fleste evangeliske rynker på nesen over brennevin, kan baptister og metodister og Lex-lutheranere alle være enige om at kaffe er en sann velsignelse.

Har metodister lov til å danse?

De tidlige metodistene deltok ikke i, og fordømte, "verdslige vaner" inkludert "spille kort, kappløpshester, gambling, gå på teater, danse (både i boltrer seg og baller), og hanekamp". I metodismen regnes faste som et av fromhetens verk.

Anbefalt: