Logo no.boatexistence.com

Betyr ordet æret?

Innholdsfortegnelse:

Betyr ordet æret?
Betyr ordet æret?

Video: Betyr ordet æret?

Video: Betyr ordet æret?
Video: Treasure Eatery Order the Secret Menu Item in Pokémon Scarlet Violet | Medali Gym Test Secret Dish 2024, Kan
Anonim

Hvis noen er aktet, betyr det han eller hun blir holdt i dyp respekt og hengivenhet. Religiøse ledere, helgener og martyrer blir ofte sett på som ærede.

Hva betyr grunnordet æret?

revere (v.)

" hensyn med dyp respekt og ærbødighet, " 1660-årene, fra fransk révérer, fra latin revereri "revere, fear", fra re-, her kanskje et intensivt prefiks (se re-), + vereri "stå i ærefrykt for, frykt, respekt" (fra PIE-rot wer- (3) "oppfatte, se opp for"). Ærbødighet var den tidligere formen av verbet.

Betyr Revere respekt?

Revere betyr å respektere noen så dypt at du nesten tilber dem. … Ærbødighet er det perfekte ordet når respekten ikke er sterk nok, men tilbedelse virker litt for religiøst klingende. Rockestjerner, for eksempel, er æret av mengder av hengivne fans.

Hva kan ære?

Noen vanlige synonymer til ærbødighet er tilbedelse, ærbødighet, ære og tilbe. Mens alle disse ordene betyr "å ære og beundre dypt og respektfullt", understreker ærbødighet ærbødighet og ømhet i følelsen.

Hvordan bruker du ordet æret i en setning?

Ærede setningseksempler

Hellige og engler er høyt aktet, om ikke tilbedt, men utskårne bilder er forbudt. The Red Sox var i byen for å møte Yankees, en ærverdig opplevelse for oss døde fans Han er et av de mest respekterte og aktede musikalske talentene i verden.

Anbefalt: