Logo no.boatexistence.com

Hvorfor hodeskaller for de dødes dag?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor hodeskaller for de dødes dag?
Hvorfor hodeskaller for de dødes dag?

Video: Hvorfor hodeskaller for de dødes dag?

Video: Hvorfor hodeskaller for de dødes dag?
Video: Day of the Dead: Sugar Skulls -- how they're made, their history and meaning 2024, Kan
Anonim

Disse hodeskallene er ment å vise gleden og de glade minnene du husker når du tenker på en mistet kjær. Folk vil også male ansiktene sine for å se ut som en sukkerhodeskalle for å feire høytiden.

Hvorfor er hodeskaller viktige for Day of the Dead?

Sukkerhodeskaller representerte en avdød sjel, hadde navnet skrevet på pannen og ble plassert på hjemmet ofrenda eller gravstein for å hedre tilbakekomsten av en bestemt ånd. Sukkerskallekunst gjenspeiler folkekunststilen med store glade smil, fargerik glasur og glitrende tinn og glitrende utsmykninger.

Hva symboliserer hodeskallen i Day of the Dead?

På Dia de los Muertos, sukkerhodeskaller representerer døden gjennom sødme og nostalgi… Hodeskallene er dekorert med fargerike design og utsmykninger, og navnet til en avdød kjære er ofte skrevet på pannen. Små hodeskaller representerer barn som har gått bort, mens større er for voksne.

Hvorfor males hodeskaller for Dia de los Muertos?

Mens våre forfedre brukte careteas, eller masker, for å skremme bort de døde på slutten av festlighetene deres, maler vi i dag ansiktene våre for å se ut som hodeskaller som representerer en avdød kjære.

Hvorfor kalles de sukkerhodeskaller?

Navnet deres kommer fra leirestøpte sukker som autentiske sukkerhodeskaller er laget av, før de blir dekorert med fjær, fargede perler, folier og glasur. Hodeskallene er veldig lyse og muntre, ment å feire livet til den avdøde.

Anbefalt: