Logo no.boatexistence.com

Vil blekemiddel drepe trestubber?

Innholdsfortegnelse:

Vil blekemiddel drepe trestubber?
Vil blekemiddel drepe trestubber?

Video: Vil blekemiddel drepe trestubber?

Video: Vil blekemiddel drepe trestubber?
Video: BEST Athlete's Foot Fungus Treatments [HOME Remedies + 3 BIG SECRETS] 2024, Kan
Anonim

Bleach er ikke en effektiv stubbedreper fordi det ikke invaderer treets system og dreper de underjordiske røttene. Selv om den kan sterilisere den kuttede stubben, vil den ikke gjøre noe for å forhindre at nye skudd kommer opp gjennom jorden fra røttene. Blekemiddel er ikke effektivt for fjerning av trestubber.

Hvordan dreper du en trestubbe raskt?

Den raskeste måten å drepe en trestubbe på er ved å bruke kjemikalier for å råtne en stubbe før du brenner den eller graver den ut fra bakken. Bare bor hull i stubben og påfør stubbedreperen så langt inn i roten du kan. La produktet virke i løpet av noen uker, og bruk på nytt om nødvendig.

Hvilket kjemikalie vil drepe en trestubbe?

Den beste tingen å drepe en trestubbe er et systemisk stubbedrepende ugressmiddel, som triclopyr, påført direkte på det ferske snittet på stubben.

Hva kan du sette på en trestubbe for å få den til å råtne?

Epsom s alt har også evnen til å trekke fuktighet ut av området rundt, og i tilfelle av en trestubbe, kan det jobbe med å råtne den i kjernen. Bruk Epsom s alt i stedet for nitrogen, hold området fuktig og dekket under prosessen.

Vil blekemiddel drepe trestubber og røtter?

av Chasity Goddard / in Home. Blekemiddel dreper effektivt ugress og uønsket vegetasjon i hager, inkludert dvelende trestubber. Mange treslag fortsetter å spire ny vekst fra en stubbe, så du må fjerne eller drepe stubben for å unngå at et nytt tre vokser der det gamle ble fjernet.

Anbefalt: