Hva betyr realschule?

Innholdsfortegnelse:

Hva betyr realschule?
Hva betyr realschule?

Video: Hva betyr realschule?

Video: Hva betyr realschule?
Video: 10.1 Størrelse - 1. Hva er størrelse? 2024, September
Anonim

: en tysk ungdomsskole som inkluderer i sin pensum moderne språk, matematikk, naturfag, praktisk kunst og kommersielle fag og som ikke underviser i klassikere og ikke er laget for å forberede elevene for universitetet - sammenlign gymnasium.

Hva betyr Realschule?

: en tysk ungdomsskole som i sin læreplan inkluderer moderne språk, matematikk, naturfag, praktisk kunst og kommersielle fag og som ikke underviser i klassikere og ikke er laget for å forberede elevene for universitetet - sammenlign gymnasium.

Hva lærer du i Realschule?

Det nye faget blir elevens femte hovedfag, etter tysk, matematikk, naturfag og engelsk; og det er også mulig å lære andre fremmedspråk på gratis workshops. Andre fag er geografi, samfunnsfag, økonomi, historie, religionsundervisning og kroppsøving.

Hva er en Hauptschule i Tyskland?

Hauptschule, (tysk: "hovedskole"), i Tyskland, femårig videregående skole som forbereder elevene til fagskole, læretid i handel, eller lavere nivåer av offentlig tjeneste.

Kan du gå på universitetet etter Realschule?

Studenter i en Realschule fullfører studiene i alderen 15 eller 16. Herfra kan de velge for å gå over til et Gymnasium og fullføre Abitur-eksamenene hvis de ønsker å gå på universitetet.

Anbefalt: