Logo no.boatexistence.com

Hva betyr 5 gratis neglelakker?

Innholdsfortegnelse:

Hva betyr 5 gratis neglelakker?
Hva betyr 5 gratis neglelakker?

Video: Hva betyr 5 gratis neglelakker?

Video: Hva betyr 5 gratis neglelakker?
Video: Seven Nail Polish Ingredients You Need to Avoid | SEVEN FREE NAIL POLISH Review 2024, Juli
Anonim

Dette betyr at neglelakken er fri for det som er kjent som " Toxic Trio", som er dibutylftalat, formaldehyd og toluen. … 5 Gratis neglelakk er den vanlige standarden nå. Selv om den fortsatt er fri for "Toxic Trio", er den også fri for formaldehydharpiks og kamfer.

Hva er en 5 gratis neglelakk?

5-Free: Når du ser 5-Free på en neglelakk, betyr det at den er laget uten bruk av: Toluene, Dibutyl Phthalate (DBP), Formaldehyde, Formaldehyde Resin eller Camphor.

Hva betyr 7 gratis neglelakk?

Når det gjelder Ella + Mila Elite Nail Polish, betyr dens syvfrie formel ekskludering av formaldehyd, toluen, DBP, formaldehydharpiks, kamfer, trifenylfosfat (TPHP), xylen.

Er 5 gratis neglelakker trygge?

Nei, det er ikke O. P. I. neglelakk kan være 3-fri, men den har fortsatt noen svært skadelige kjemikalier inkludert i formelen. Når du ser på etiketten, kan du se ting som etylacetat, propylacetat, diacetonalkohol og mange andre som øker risikoen for potensielle helseproblemer.

Hva betyr 8 gratis neglelakker?

8-free har blitt negleindustri forkortelse for produkter som har eliminert en rekke giftige ingredienser … Det er et mykt harpiksmateriale som, sammen med nitrocellulose, danner tøffe, skinnende og holdbare filmer på negler og opprettholder en høyglans av negleemalje gjennom hele bruksperioden.

Anbefalt: