Logo no.boatexistence.com

Når dør Joffreys mor?

Innholdsfortegnelse:

Når dør Joffreys mor?
Når dør Joffreys mor?

Video: Når dør Joffreys mor?

Video: Når dør Joffreys mor?
Video: Lady Olenna Confesses Her Crime | Game of Thrones | HBO 2024, Kan
Anonim

Den tredje episoden av Game av Thrones' syvende sesong så Olenna Tyrell endelig møte slutten i hendene på Lannisters.

Hvilken episode dør Lady Tyrell?

I " The Queen's Justice" tar Jaime Lannister kontrollen over Highgarden på Cerseis ordre. Han konfronterer Olenna, gir henne en smertefri død ved gift, putter den i koppen med vin mens hun ser på.

Hvem dreper Joffrey i got?

Ved avslutningen av middagen dør imidlertid Joffrey av forgiftet vin. Tyrion er falskt anklaget og arrestert av Cersei i A Storm of Swords (2000), men det blir senere avslørt at Lady Olenna Tyrell og Lord Petyr Baelish var de sanne gjerningsmennene.

Hvordan dør Marjorie i Game of Thrones?

Men en anklage om mened og en falsk dedikasjon til Sparrow-bevegelsen førte til hennes fall da hun til slutt ble drept sammen med sin bror og far da den store september i Baelor ble ødelagt med skogild som orkestrert av Cersei Lannister for å gjenvinne hennes tapte makt.

Er Margaery Tyrell ond?

Ja, hun var en manipulerende og klok maktspiller, men det betyr ikke at hun er en ond person Tyrion var lik. Uforskammet ambisjon. Hun giftet seg med Renly, som ikke hadde noe legitimt krav på jerntronen, fordi hun ønsket å være dronning og til tross for at hun visste at han lå med broren hennes.

Anbefalt: