Logo no.boatexistence.com

Hvor er trakasseringsloven avledet fra?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er trakasseringsloven avledet fra?
Hvor er trakasseringsloven avledet fra?

Video: Hvor er trakasseringsloven avledet fra?

Video: Hvor er trakasseringsloven avledet fra?
Video: Sexual harassment at work | Lawyer explains the law 2024, Kan
Anonim

Harassment er en form for arbeidsdiskriminering som bryter Tittel VII av Civil Rights Act of 1964, Age Discrimination in Employment Act av 1967, (ADEA), og amerikanerne with Disabilities Act of 1990, (ADA).

Hvor er trakassering juridisk definert?

trakassering er utsette noen for uønsket oppførsel som enten er relatert til relevante beskyttede egenskaper (rase, kjønn osv.), eller er av seksuell karakter, der atferden har formål eller virkning av å krenke offerets verdighet eller skape et miljø som er skremmende, fiendtlig, nedverdigende, ydmykende …

Hva er trakassering med nasjonal opprinnelse?

Nasjonal opprinnelsestrakassering innebærer uvelkommen og støtende oppførsel på arbeidsplassen som er basert på en persons etnisitet eller opprinnelsesstedTrakassereren kan være din overordnede, en veileder i et annet område, en medarbeider eller noen som ikke jobber for din arbeidsgiver, for eksempel en klient eller kunde.

Hvilken type lov er trakassering?

Sivil trakassering

Tittel VII av Civil Rights Act av 1964 beskytter ansattes diskriminering på arbeidsplassen Dette inkluderer diskriminering basert på rase, kjønn, nasjonal opprinnelse og Religion. Stater og lokale myndigheter har også vedtatt lover som beskytter ansatte mot diskriminering på arbeidsplassen.

Hva er de tre typene trakassering?

Her er tre typer trakassering på arbeidsplassen, eksempler og løsninger for å hjelpe deg med å utdanne de ansatte for å forebygge trakassering på arbeidsplassen

  • Verbal/Skriftlig.
  • Fysisk.
  • Visuell.

Anbefalt: