Logo no.boatexistence.com

Skal jeg fjerne blåst gips?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg fjerne blåst gips?
Skal jeg fjerne blåst gips?

Video: Skal jeg fjerne blåst gips?

Video: Skal jeg fjerne blåst gips?
Video: IS THIS PLASTER BLOWN❓ 2024, Kan
Anonim

Ja………… fjern forsiktig de løse/blåste områdene (ikke bli sint siden du ikke vil forstyrre solide områder for mye) behandle murstein og kanter på eksisterende puss med noen PVA/vannblanding og puss deretter med Thistle Hardwall.

Hva betyr det når gips blåses?

av legen » Man 23. april 2007 07:33. Puss blåser fordi den enten ikke har eller har mistet sin vedheft med overflaten den er påført. Dette kan være av en rekke årsaker, hvorav de vanligste er 1. Overflaten den påføres er veldig porøs.

Er blåst gips et problem?

Det kan hende at gips med hullyd er absolutt ingenting å bekymre seg for, ettersom plaster kan miste bindingen og bli hule veldig kort tid etter påføring. Hvis disse områdene ikke er så store og forankret av og til med festet gips, er det ofte ikke noe problem

Kan jeg skumme over blåst gips?

Selvfølgelig kan du skumme over gammelt gips og gjøre det hele perfekt. Det kan trenge PVA eller Blue Grit eller lignende først, men det er standard praksis.

Hvordan blir du kvitt blåst gips?

Du kan fjerne gips fra vegger med hammer og støttemeisel, men det er tidkrevende, i noen tilfeller der pussen har blåst helt kan du fjerne den med en spade. Før du prøver å fjerne gipsen, er det lurt å lukke døren til rommet og forsegle den helt, kanskje med en glidelåsdør.

Anbefalt: