Logo no.boatexistence.com

Kan skilpadder spise ørekyt?

Innholdsfortegnelse:

Kan skilpadder spise ørekyt?
Kan skilpadder spise ørekyt?

Video: Kan skilpadder spise ørekyt?

Video: Kan skilpadder spise ørekyt?
Video: La compétition alimentaire épicée entre Songsong et Ermao est vraiment excitante ! | mukbang 2024, Kan
Anonim

Avhengig av størrelsen på skilpadden, kan fisk som gullfisk, guppyer eller ørekyt tilbys. … Fisk kan også være en god kilde til kalsium for skilpadder, så lenge de spiser hele fisken, bein og alt.

Er minnows dårlige for skilpadder?

En annen helserisiko forbundet med matfisk for skilpadder er at de kan føre til tiaminmangel. Noen fiskearter, som gullfisk og røde ørekyte, inneholder tiaminase, som er et enzym som blokkerer absorpsjonen av vitamin B1 (tiamin).

Kan minnows og skilpadder leve sammen?

Fisk. … Svært små, smidige fisker som guppy kan være i stand til å overleve med skilpadder, selv om de kan overbefolke tanken. Gullfisk og ørekyt holdes ofte sammen med skilpadder på grunn av deres lave kostnader; hvis de spises, kan de enkelt og rimelig byttes ut.

Hvorfor spiser ikke skilpadden min av ørekytene?

Noen skilpadder liker rett og slett ikke levende matfisk. Kanskje din vil til slutt, kanskje vil de aldri gjøre det. Det er greit hvis skilpadden din ikke vil spise matfisken hvis de er ørekyte fordi ørekytene (levende) vil "rydde opp" etter skilpadden og holde bunnen av tanken penere

Spiser skyveknapper med røde ører rosenrøde ørekyt?

Nei, de inneholder de samme skadelige kjemikaliene som gullfisk. Guppyer og de fleste levendebærere er generelt et tryggere alternativ hvis du ønsker å mate skilpadden din med fisk.

Anbefalt: