Logo no.boatexistence.com

Hvem utfører en hemoroidektomi?

Innholdsfortegnelse:

Hvem utfører en hemoroidektomi?
Hvem utfører en hemoroidektomi?

Video: Hvem utfører en hemoroidektomi?

Video: Hvem utfører en hemoroidektomi?
Video: Полный курс React Query за час | TanStack Query v4 для начинающих 2024, Juli
Anonim

En generell kirurg, en tykktarms- og endetarmskirurg eller proktolog vil utføre operasjonen for fjerning av hemoroider på et sykehus eller poliklinisk kirurgisenter.

Kan en gastroenterolog fjerne hemoroider?

Hemorroider kan ofte bli bedre av seg selv i løpet av få dager, men noen kan trenge medisiner og til og med kirurgi for å forsvinne. Både gastroenterologer og proktologer kan gi deg behandling for hemoroider.

Er hemoroidektomi en større operasjon?

Hemorroidektomi er et invasivt og noen ganger smertefullt behandlings alternativ, men det kan være en effektiv, til og med permanent løsning. Komplikasjoner er sjeldne og vanligvis ikke alvorlige.

Hvem trenger hemoroideoperasjon?

Når er hemoroidekirurgi nødvendig? Hemorroideoperasjon kan være nødvendig for indre hemoroider som har prolapsert (en indre hemorroide som stikker ut utenfor analkanalen) hvis denne prolapsen er betydelig, for eksempel når det utstående vevet ikke kan skyves inn igjen.

Er det verdt å få en hemoroideoperasjon?

Selv om disse kan gjøre mindre vondt og ha færre komplikasjoner, kan kirurgi være et bedre langsiktig valg, spesielt hvis hemoroidene dine er store og svært smertefulle eller bløder. Hemorroidekirurgi er trygg og effektiv mesteparten av tiden.

Anbefalt: