At betyr emulger?

Innholdsfortegnelse:

At betyr emulger?
At betyr emulger?

Video: At betyr emulger?

Video: At betyr emulger?
Video: Voltaren Emulgel how to use: How and when to take it, Who can't take Voltaren 2024, September
Anonim

transitivt verb.: å dispergere i en emulsjon emulgere en olje også: for å konvertere (to eller flere ikke-blandbare væsker) til en emulsjon.

Hva betyr emulgering hudpleie?

I kosmetikk inkluderer en emulgator enhver ingrediens som bidrar til å forhindre at ulikt ingredienser (som olje og vann) separeres i en emulsjon … Emulgatorer er mye brukt i kosmetikkindustrien og er de ukjente heltene i mange kosmetikkformler som blander seg og bidrar til å holde ulikt ingredienser sammen.

Hva betyr emulgering kjemi?

Emulgering er prosessen der et system som består av to ikke-blandbare væsker (vanligvis olje og vann), hvorav den ene er spredt som små dråper i den andre, produseres.

Betyr emulger sammenbrudd?

Det er her vår evne til å emulgere blir avgjørende for fordøyelsen. Emulgering bryter ned fettet til mindre håndterbare dråper og fritt flytende galles alter og fosfolipider rekrutteres og omgir hver dråpe.

Hvordan emulgerer du?

Hvordan emulgere. Den tradisjonelle måten å lage en emulsjon på er å kombinere væskene veldig sakte, vanligvis dråpe for dråpe, mens du pisker kraftig. Dette suspenderer små dråper væske gjennom hverandre. En foodprosessor eller blender er et utmerket verktøy for denne oppgaven.

Anbefalt: