Logo no.boatexistence.com

Er linkedin-sertifiseringer verdt det?

Innholdsfortegnelse:

Er linkedin-sertifiseringer verdt det?
Er linkedin-sertifiseringer verdt det?

Video: Er linkedin-sertifiseringer verdt det?

Video: Er linkedin-sertifiseringer verdt det?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

LinkedIn læringssertifikater er en good value for alle i nærheten av følgende tilfeller: Profesjonelle som allerede er aktive brukere av LinkedIn-plattformen. De som ønsker å utvikle eller utforske sine faglige ferdigheter videre. De som ønsker å differensiere seg i nettverk og jobbsøking.

Er LinkedIn-sertifikater akkreditert?

LinkedIn Learning er ikke akkreditert LinkedIn Learning Certificates of Completion er ikke det samme som et gradsprogram eller et programvaresertifiseringsprogram. … For eksempel er opplæringsprogrammer som programvare- og maskinvareselskaper tilbyr for sin egen programvare, ikke det samme som LinkedIn Learning Certificates of Completion.

Kan du få jobb med et LinkedIn-sertifikat?

Søkere med LinkedIn læringssertifikater har 9 % høyere sjanse for å bli ansatt sammenlignet med de som ikke gjør det.

Skal jeg sette LinkedIn-sertifiseringer på CV-en min?

Kommende arbeidsgivere vil gjerne vite om dine kursprestasjoner. Ved å legge dem til i CV-en/CV-en og LinkedIn-profilen din, , kan du dele sertifikatene dine med dem. … Noen kan styrke påloggingsinformasjonen din, mens andre kan forringe CV-en din.

Bryr rekrutterere seg om LinkedIn-sertifiseringer?

Rekruttereren var tydelig på at du måtte gjennomføre kursene, men du kunne gjøre det selv etter at du begynte i selskapet. … Rekrutterere vil skrive om eventuelle spesielle kvalifikasjoner eller vil spørre om det i løpet av intervjufasen, og hvis de ikke gjør det, betyr det sannsynligvis ikke så mye.

Anbefalt: