Logo no.boatexistence.com

Er det verdt det å være edru?

Innholdsfortegnelse:

Er det verdt det å være edru?
Er det verdt det å være edru?

Video: Er det verdt det å være edru?

Video: Er det verdt det å være edru?
Video: Секрет монтажной пены! ТАКОГО ТЫ ЕЩЕ НЕ ВИДЕЛ! Полезные советы 2024, April
Anonim

Når du lever et edru liv etter avhengighet, forbedres den generelle helsen din enormt Dette er fordi du ikke lenger angriper kroppen din ved å legge farlige mengder giftige stoffer i den. På grunn av toksisitetsnivået til alkohol og narkotika, når du kronisk misbruker dem, reduseres immunsystemet ditt.

Er det en god ting å være edru?

Å bli og holde seg edru kan være en katalysator for å hjelpe deg med å endre andre områder av livet ditt, inkludert din generelle fysiske helse. Bare det å bli edru fører ikke automatisk til helse, men det kan gi deg muligheten til å spise bedre, sove bedre og trene mer.

Hvorfor er det verdt det å være edru?

Du har mer moro.

Å være edru lar deg flytte grensene dine og ha det gøy på måter som ikke er mulig når du er full eller høy Du kan reise til forskjellige steder, prøve nye ting, og bare vær til stede i livet ditt – og det er alltid mer tilfredsstillende enn å sjekke ut med en drink.

Er det morsommere å være edru?

Du er morsommere edru. Uten spriten er du skarpere og vittigere. Du vil hente oppmerksomheten og ler, og du vil le sammen med mannskapet ditt. I tillegg, som en bonus, frigjør latter de samme endorfinene som drikking kan, men det er ingen krasj fra det. Magemusklene dine kan imidlertid være litt ømme dagen etter!

Er det kjedelig å holde seg edru?

Med et visst perspektiv - som du vanligvis får etter visse perioder med nøkternhet - begynner du å forstå at livet til tider er hverdagslig. Det er ikke det samme som kjedelig, men rutinen med arbeid, regninger, familieforpliktelser, med å gjøre alt på nytt hver dag kan virke ganske kjedelig.

Anbefalt: