Logo no.boatexistence.com

Hva er argents-koden?

Innholdsfortegnelse:

Hva er argents-koden?
Hva er argents-koden?

Video: Hva er argents-koden?

Video: Hva er argents-koden?
Video: Напишите на бумаге эти денежные цифры и носите всегда. Код богатства, который привлечет деньги 2024, Juli
Anonim

Argentene, sammen med andre Jeger-klaner som Calavera-familien, sies å følge en æreskodeks kjent som "Hunter's Code." Siden argentinerne er en fransk familie, er oversettelsen av koden, "Vi jakter dem som jakter oss", til morsmålet deres " Nous chassons ceux qui nous chassent" Men tidlig …

Hva er Teen Wolf-koden?

Koden - Teen Wolf Wiki. Jegerkoden er en æres- og moralkodeks som alle organiserte sammenkoblede jegere skal følge når de sporer overnaturlige skapninger. Jegere symboliserer deres dedikasjon til koden ved å smi en sølvkule.

Hvilken kode brøt Kate?

Hun har et slags hemmelig språk for å kommunisere til George, Charlotte og Louis at de må sjekke oppførselen deres. I følge en rapport fra The Sun er Kates kodeordsfrase for « calm down» ganske enkel: «La oss ta en pause.»

Hva var koden til Argent-familien?

Allison Argent

Allison og faren hennes tok i bruk en ny kode " Vi beskytter de som ikke kan beskytte seg" Hun var Scott McCalls eks-kjæreste og var romantisk involvert med Isaac Lahey etter det. Allison døde i Scotts armer etter å ha prøvd å redde Isaac fra en Oni og Lydia fra Void Stiles.

Hva skjer i kodebryteren Teen Wolf?

Titelen refererer til Kate Argent, som brøt Argent Hunter Code ved å tenne Hale House-brannen og forsøke å drepe Scott til tross for at han ikke hadde bevis for at han hadde drept et uskyldig liv Det avsløres at Scotts brukernavn og passord til mobiltelefonkontoen hans begge er "Allison. "

Anbefalt: