Logo no.boatexistence.com

Hvorfor lander Edmond i land ved Elba?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor lander Edmond i land ved Elba?
Hvorfor lander Edmond i land ved Elba?

Video: Hvorfor lander Edmond i land ved Elba?

Video: Hvorfor lander Edmond i land ved Elba?
Video: City At World's End - Edmond Hamilton 2024, Kan
Anonim

Ifølge Dantes, hvorfor stoppet han ved Isle of Elba? " Det var for å utføre en ordre fra kaptein Leclère. Mens han var døende ga han meg en pakke for å levere til marskalk Bertrand der. "

Hvem gir Edmond Dantes et brev?

Det er kapteinen på Monsieur Morrels skip, Faraonen, en bonapartist som sammen med andre strever for å få Napoleon gjenopprettet som keiser av Frankrike, som gir Dantes brevet.

Hva gir Napoleon til Edmond på øya Elba?

Svar: Napoleon

Napoleon ber Edmond levere et brev til en gammel venn, men å fortelle ingen at han har fått brevet. Brevet inneholder informasjon om Napoleons fangenskap på Elba, og Edmond blir arrestert for forræderi fordi han bærer det.

Hvorfor er Danglar sjalu på Edmond Dantes?

Baron Danglars er sjalu på Edmond Dantes på grunn av hans suksess og forfremmelse til kapteinposisjon på Pharaon. … Han er sjalu på Edmond Dantes fordi Mercedes var den han ble forelsket i.

Hvem gifter Edmond Dantès seg med?

I en alder av nitten ser det ut til at Edmond Dantès har det perfekte livet. Han er i ferd med å bli kaptein på et skip, han er forlovet med en vakker og snill ung kvinne, Mercédès, og han er godt likt av nesten alle som kjenner ham.

Anbefalt: