Liker orkideer en solrik vinduskarm?

Innholdsfortegnelse:

Liker orkideer en solrik vinduskarm?
Liker orkideer en solrik vinduskarm?

Video: Liker orkideer en solrik vinduskarm?

Video: Liker orkideer en solrik vinduskarm?
Video: Acilen Bunu Yap !Orkide birçok çiçek dalı ve yeni kökler çıkaracak/ Çiçek açtırma 2024, Oktober
Anonim

Orkideer trives i solskinn, og stuen har en tendens til å få mest sollys i hjemmet ditt. Indirekte sollys er best. Så et av de beste stedene å oppbevare orkideen din er i nærheten av et nord- eller østvendt vindu.

Liker orkideer vinduskarmer?

Voksende vinduskarm-orkideer

Orkideer på vinduskarmer yter seg best i øst- eller vestvendte vinduer, der de får litt lys om morgenen eller ettermiddagen. Den ideelle mengden lys er omtrent fem timer per dag. … Du må kanskje også gjøre dette i øst- eller vestvinduer hvis solen som kommer inn er spesielt intens.

Tåler orkideer full sol?

Disse plantene trives i sterkt lys, men direkte sollys kan brenne orkideerLyst, indirekte lys fra et østlig eller sørlig vindu er ideelt. Bladfarge er en god indikator på hvor mye lys en orkide får: Lyse grønne blader indikerer en glad, sunn plante.

Hvilken vinduseksponering er best for orkideer?

Et øst- eller sørvendt vindu gir sterkt nok lys til å dyrke orkideer. Sør- og østvendte vinduer fungerer best for orkideer. West_windows kan være for varmt om ettermiddagen, og de nordvendte er vanligvis for mørke.

Hvor nærme vinduet bør en orkide være?

Orkideer med lite lys

Hvis du har en orkide med lite lys, er de mest ideelle stedene å dyrke orkideen på en østvendt vinduskarm, innenfor én fot fra et vestvendt vindu, innen to fot fra et sørvendt vindu, eller innen én fot fra et skyggelagt sørvendt vindu.

Anbefalt: