Logo no.boatexistence.com

Er cymbidiums terrestriske orkideer?

Innholdsfortegnelse:

Er cymbidiums terrestriske orkideer?
Er cymbidiums terrestriske orkideer?

Video: Er cymbidiums terrestriske orkideer?

Video: Er cymbidiums terrestriske orkideer?
Video: Getting Cymbidium Orchids to Bloom 2024, Kan
Anonim

Cymbidiums gjenkjennes av deres rikelige, stropplignende løvverk og tette klaser av langvarige blomster. Populære som snittblomster eller dyrket som prydplanter, Cymbidiums er semi-terrestriske orkideer fra tropisk og subtropisk Asia og deler av Australia. Disse orkideene kommer i to typer: miniatyr og standard.

Er cymbidium-orkideer epifytter?

Cymbidium-orkideer er elsket og nytes for sine varige blomsterspray. Som mange andre orkideer er Cymbidiums epiphytes, og vokser på andre planter og steiner i stedet for i jord. Noen er imidlertid terrestriske, vokser i eller på bakken. … Blomstene kan vare i seks til åtte uker.

Hvor kommer cymbidiums fra?

Opprinnelig oppdrettet fra ville orkideer fra fjellene i India og Sørøst-Asia de er godt egnet til våre forhold her i Melbourne, siden klimaet er likt det i deres hjemlige miljø.

Hva slags jord trenger cymbidium-orkideer?

De fleste dyrkere anbefaler å bruke en kombinasjon av granbark, perlitt, torvmose og annet løst organisk materiale for cymbidium-orkideer. En kommersiell paphiopedilum orkideblanding vil vanligvis tjene disse plantene godt.

Hvordan får jeg cymbidium-orkideen min til å blomstre igjen?

Moderat og regelmessig vanning og bruk av riktig mengde gjødsel er avgjørende for å få cymbidium-orkideene til å blomstre. Om sommeren må du vanne orkideene dine to til tre ganger i uken, men om vinteren er en gang i uken nok. Hvis du overvanner, kan plantene felle knoppene.

Anbefalt: