Logo no.boatexistence.com

Hva er fransk crosnes?

Innholdsfortegnelse:

Hva er fransk crosnes?
Hva er fransk crosnes?

Video: Hva er fransk crosnes?

Video: Hva er fransk crosnes?
Video: Fransk årsstudium 2024, Kan
Anonim

Crosnes (uttales "crones") er en sprø knoll med en sunchoke-aktig smak. Prøv dem i sesongen nå!

Hvordan smaker Crosnes?

Crosnes, som er gjennomsnittlig en tomme lang, ligner på vannkastanjer i tekstur. Den franske varianten smaker litt som potet. Den amerikanske varianten er mindre og mer nøtteaktig. Den delikate smaken antyder jicama eller jordskokk.

Hva er Crosnes English?

Stachys affinis, ofte k alt crosne, kinesisk artisjokk, japansk artisjokk, knotroot eller artisjokkbetony, er en flerårig urteaktig plante av familien Lamiaceae, med opprinnelse fra Kina. Rotstokken er en rotgrønnsak som kan spises rå, syltet, tørket eller kokt.

Er Crosnes frisk?

Crosne er rik på fiber når det konsumeres regelmessig Fiber hjelper til med å redusere dårlig kolesterol som opprettholder norm alt blodtrykk. Sunn livsstil og trening bidrar også til å redusere sjansene for hjerteproblemer. Det er nyttig for folk som prøver å gå ned i vekt når de legges til de vanlige diesene.

Hvordan spiser du Crosnes?

Hvordan spise kinesisk artisjokk eller Crosnes. Disse grønnsakene ligner mest på vannkastanjer og kan spises rå eller kokt, omtrent på samme måte som sunchokes. Prøv å tilberede dem enkelt, ved å blanchere og sautere i urter og smør eller dampe dem lett og avslutt med mye smør – den foretrukne franske metoden for Larousse.

Anbefalt: