Kan du endre overfrakker?

Innholdsfortegnelse:

Kan du endre overfrakker?
Kan du endre overfrakker?

Video: Kan du endre overfrakker?

Video: Kan du endre overfrakker?
Video: Wir haben unser Leben verändert! Warum und wie, darüber wird in diesem Video berichtet. 2024, Oktober
Anonim

Som med nesten alle klærne dine, kåpene kan og bør skreddersys, men du vil alltid sørge for at skuldrene i det minste passer, fordi det er veldig vanskelig og kostbart for en skredder for å fikse disse, hvis de i det hele tatt kan.

Kan ullfrakker skreddersys?

En perfekt passende ullfrakk vil blokkere kulden samtidig som den ser stilig ut, i motsetning til andre klumpete vinterjakker. En dårlig ullfrakk vil imidlertid ikke beskytte deg mot elementene. Hvis den ikke er for stor slipper den inn kulden. Heldigvis kan ullkåper skreddersys!

Kan du forkorte et toppstrøk?

Dette gjelder dressjakker, blazere og sportsfrakker for menn; produsentene kutter dem kortere med omtrent en tommeDette er enda mer tilfelle med moderne toppstrøk som er flere centimeter kortere. … Det er mulig å endre lengden på pelsen; det samme gjør avsmalning og trimming av silhuetten litt.

Kan du endre en peacoat?

Du kan forkorte en kåpelengde og ermer hjemme med en symaskin. Det kan være vanskelig å finne den perfekte ertefrakken. … Hvis du har en symaskin, kan du gjøre disse endringene hjemme i stedet for å bruke penger hos en skredder.

Kan du gjøre en ullfrakk mindre?

Kjør pelsen gjennom tørketrommelen på lav eller høy varme. Kombinasjonen av vann og varme får ullfibrene til å krympe og bindes sammen. Når ullpelsen er tørr, skal den være mindre. Å få kåpen til den størrelsen du ønsker kan ta mer enn én vask.

Anbefalt: