Logo no.boatexistence.com

Ville ha p.p-betydning?

Innholdsfortegnelse:

Ville ha p.p-betydning?
Ville ha p.p-betydning?

Video: Ville ha p.p-betydning?

Video: Ville ha p.p-betydning?
Video: Could have, should have, would have: Past Tense Modals (+Negative) 2024, Kan
Anonim

"ville ha pp" har tre betydninger som uttrykker sannsynlighet eller formodning i fortiden og uttrykker noe som ikke har skjedd og beskriver tidligere hendelser. Og for å vite nøyaktig hva det betyr, baserer vi bare på situasjon og mer informasjon.

Hva betyr det å ha pp?

Velkommen! "Å ha" + partisipp betyr at personen(e) det refereres til har gjort handlingen til verbet. Så du bruker det når du hva for å uttrykke denne betydningen.

Vil du ha pp-eksempel?

Ville ha + partisipp

1: En del av den tredje betingede. Hvis jeg hadde hatt nok penger, ville jeg ha kjøpt en bil (men jeg hadde ikke nok penger, så jeg kjøpte ikke en bil).

Er ville ha riktig grammatikk?

Tidligere modaler forteller hva som kunne ha, ville ha og burde ha skjedd. For å danne disse fortidens modaler, bruk kunne, ville eller burde etterfulgt av have, etterfulgt av et partisippverb. Bruk ha for alle pronomen; aldri bruk har eller måtte danne en tidligere modal.

Hva ville ha betydd?

ville ha; som indikerer en ikke-forekommende handling eller tilstand som var betinget av en annen ikke-opptredende hendelse tidligere. Vi ville ha vært varmere hvis du hadde lukket vinduet. Jeg ville ha gått hvis det ikke hadde regnet. sammentrekning.

Anbefalt: