Logo no.boatexistence.com

Bør du dele tiere i blackjack?

Innholdsfortegnelse:

Bør du dele tiere i blackjack?
Bør du dele tiere i blackjack?

Video: Bør du dele tiere i blackjack?

Video: Bør du dele tiere i blackjack?
Video: ALWAYS SPLIT 10s in BLACKJACK 🔥🔥 Breaking Blackjack Rules #1 - Live Blackjack 2024, Kan
Anonim

I Face-up Blackjack, hvor alle kortene som deles ut, er eksponert, inkludert begge dealerens kort, er den riktige strategien å dele 10-er mot dealerens 13, 14, 15 eller 16. … Den oppstår under den siste hånden i en runde under en blackjack-turnering.

Hvorfor deler du aldri tiere i blackjack?

Delt alltid

Kort med en verdi på ti er rikelig i blackjack, så det er fornuftig å dele et par ess. Hvis du ikke deler essene dine, får den ene en verdi på ett og den andre en verdi på 11. Dette betyr at bare en ni kan ta deg til 21 på ditt neste kort.

Splitter du alltid 10s?

Ikke nødvendigvis. Korttellere deler noen ganger 10-er når dealeren viser 5 eller 6, men bare når den gjenværende pakken med kort er lastet med 10-er, hvilke korttellere vil vite fordi de sporer de høye og lave kortene.

Hva bør du alltid dele i blackjack?

Men, uavhengig av de ulike situasjonene, er den vanlige strategiske visdommen i blackjack-fellesskapet å " Alltid dele ess og åttere" når begge parene deles ut som første kort. Dette er vanligvis den første regelen for en splittingsstrategi.

Kan du dele en 10-er og en knekt i blackjack?

Regler for å dele hender

Det er mulig å splitte to ganger innen én hånd Si at du opprinnelig har fått 10 og en knekt, og at du velger å dele. Du har nå to hender i spill (10 & J). Hvis det neste kortet du får utdelt på din 10 er en dronning, har du muligheten til å dele opp igjen.

Anbefalt: