Logo no.boatexistence.com

Kan du bcc alle?

Innholdsfortegnelse:

Kan du bcc alle?
Kan du bcc alle?

Video: Kan du bcc alle?

Video: Kan du bcc alle?
Video: GAYLE - abcdefu (Lyrics) 2024, Kan
Anonim

Blindkopi står for "blind karbonkopi", og er en måte å sende e-post til flere personer uten at de vet hvem andre som mottar e-posten. Alle e-postadresser i Bcc-feltet vil være usynlige for alle andre på e-posten Med andre ord, det er som cc, men for spioner.

Kan jeg sende Bcc uten TIL?

Du kan legge inn alle adresser du liker i "Til"- eller "Kopi"-feltene sammen med alle du legger inn i "Blindkopi"-feltet. Bare husk at bare adressene i "Bcc"-feltet er skjult for mottakere Du kan også la "Til"- eller "Cc"-feltene stå tomme og bare sende meldingen til adressene i «Blindkopi»-felt.

Kan du legge alle mottakerne i Bcc?

BCC – Undisclosed Recipients

BCC står for Blind Carbon Copy. Det betyr at ingen kan se hvem e-posten går til. Når du sender meldingen, vil den bli sendt til alle personene i BCC. Du bør også motta den samme e-posten i innboksen din.

Kan du Bcc for mange mennesker?

Du kan sende opptil 100 personer per dag ved å bruke Gmail. Gmail-grensen ved sending via et nettgrensesnitt på https://mail.google.com/ er 500 e-poster per 24 timer. … Hver "Til", "CC" og "BCC" teller som én individuell e-post. Så hvis du har én «Til» og ti «CC», teller det som elleve e-poster.

Kan du bare Bcc noen?

Bcc står for blind karbonkopi. Dette feltet skjuler e-postadressene som er angitt i det. Bare den opprinnelige avsenderen av e-posten kan se Bcc-mottakerne. Så for å beholde maksimal anonymitet, skriv inn e-postadressen din i Til-feltet og bruk Blindkopi for mottakere.

Anbefalt: