Logo no.boatexistence.com

Har smt nocturne et kompendium?

Innholdsfortegnelse:

Har smt nocturne et kompendium?
Har smt nocturne et kompendium?

Video: Har smt nocturne et kompendium?

Video: Har smt nocturne et kompendium?
Video: Анализ Shin Megami Tensei IV - Старение как вино 2024, Juli
Anonim

The Demonic Compendium ble først introdusert i Shin Megami Tensei III: Nocturne og har siden blitt en grunnleggende funksjon i andre avdrag etterpå, inkludert nyinnspillinger av eldre titler.

Har Nocturne et demonkompendium?

Demonisk kompendium i Shin Megami Tensei 3: Nocturne HD Remaster. Her er en liste over demoner som kan støtes på, rekrutteres eller smeltes sammen i Shin Megami Tensei III: Nocturne: HD Remaster (SMT 3: Nocturne).

Hvordan får jeg kompendium SMT Nocturne?

The Demon Compendium kan bare nås etter at spillere har fullført de første par historieoppdragene i Ginza and the Great Underpass of Ginza. Den vil være tilgjengelig etter at Collector Manikin gir deg brevet for å tillate passasje til Ikebukuro.

Hvor mange timer er SMT Nocturne?

Nocturne gir deg en hard tid i lang tid - vi snakker om et 60-timers spill her - og du vil sitte der og lure på hvordan du har det klarte å elske hvert sekund.

Holder SMT Nocturne stand?

nocturne er ganske kort, så det er der. Historien er litt uansett, men spillingen holder virkelig. noen av de morsomste og mest kreative sjefene i en jrpg, spesielt med QOL-funksjonene de legger inn i remasteren.

Anbefalt: