Logo no.boatexistence.com

Er ballongermene i?

Innholdsfortegnelse:

Er ballongermene i?
Er ballongermene i?

Video: Er ballongermene i?

Video: Er ballongermene i?
Video: How to Crochet: Balloon Sleeve Sweater | Pattern & Tutorial DIY 2024, Kan
Anonim

Ballongermer er back sammen med mange andre pene trender fra 70-tallet. Akkurat som klokkehylser er ballongermer en av de mest elskede trendene i år, og det er vanskelig å gå inn i en butikk nå uten å finne minst et stykke med ballongermer.

Er ballongermer i stil 2021?

Puffede ermer er en morsom trend for 2021, men som alltid vil nok de mest ekstreme versjonene av disse ermene være borte neste år. Du kan imidlertid absolutt integrere dem i garderoben din!

Are bell sleeves Still in Style 2021?

Bell-sleeves kom tilbake en stund, men designet får nå øksen, ifølge stylister. Vi elsket denne retroinspirasjonen så lenge den varte.

Er puffermer for trendy?

I 2021 er kvinner klare til å komme seg ut og bli stilige og klare til å dykke ned i moten igjen. Kvinner ønsker å føle seg pene og unike, og topper med puffermer er akkurat måten å gjøre det på. Puff sleeve-trenden har eksistert i århundrer, og mer og mer blir puffy sleevet en favoritt blant designere.

Er puffskuldre tilbake i stil?

Puff shoulders har blitt en stift i moderne dameklær, og vil forbli det i den kommende sesongen før høsten 2021. Definert av avrundede detaljer ved skulderen som til tider kan strekke seg ned til ermet, gir puffe skuldre et voluminøst preg til enhver topp eller kjole.